Бисери

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Бисери

Писане by СкручЪ х) on Сря Мар 19, 2008 10:20 pm

От ученически съчинения (намирани из Интернетя):
...Нашите прадеди са живели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо освен една дупка, за да излиза пушека. За да си създадат семейство те са разполагали само с един съвсем примитивен инструмент.
...По време на фараоните, живите са балсамирали мъртвите, за да не се отегчават. Мумиите са мъртъвци, на които са извадени вътрешностите, но те не са умрели от това. Пирамидите са се състояли от помещение за покойника, земен ресторант и множество коридори, за объркване на учените.
...Майката на Ахил го е потопила във водите на Стикс, за да го направи непромокаем за стрелите. Това обаче не му попречило да умре и тогава Одисей влязъл в Троя маскиран като дървен кон (някои приписват това на Александър Македонски). Агамемнон и Менелай са били братя, но това се знае със сигурност само за първия.
...Докато спартанците ходели на война, жените им раждали деца. За тази цел те били тренирани от най-ранна възраст.
...Римляните трябвало да водят многобройни войни преди Италия да стане полуостров. По-късно римляните заменили войниците с гъски: те ядели по-малко, а вдигали повече шум.
...Римляните били големи строители. Тяхно дело са много павирани пътища, измежду който най-прочут е Млечния път.
...Като заминавали кръстоносците отнасяли портретите на жените и децата си, а при завръщането си с радост намирали нови деца около вярната съпруга.
...Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там.
...При феодализма селяните били много подтиснати. Тогава нямало автомобили, та те са плащали данъци върху солта и радиоапаратите, но били лишени дори от тях. Освен това те били длъжни да дават на сеньора всички продукти от жена си. Често се появявал глад и хората се избивали за да не умрат.
...Първото околосветско пътуване било извършено от Магелан. За нещастие той бил убит на Филипините и екипажът се завърнал без него. Въпреки всичко покойният запазил добър спомен за пътешествието си.
...Людвик XIV бил на пет години, когато се родил баща му. Той живял до смъртта си в 1715 година. Людвик XIV бил заобиколен от благородници които се наричали куртизани. Жените им се наричали куртизанки. Дворецът му бил винаги добре изметен и блестящ, поради което бил наречен Крал-слънце.
...През 1763 година Франция закупила Корсика, три години преди раждането на Наполеон за да може да се роди французин.
...Нощта на четвърти август е била най-светлия ден на революцията: тогава се отменили феодалните времена. Занапред вече хората се раждали живи и равноправни. Септемврийските кланета са станали вечерта на 10-ти август.
...Наполеон бил диктатор защото имал способността да диктува по няколко писма наведнъж. Той мразел англичаните - сърдел им се, защото го принудили да умре в прегръдките на св. Елена.
...Битката при Трафалгар се развила по море и затова била наречена Ватерло.
...Абрахам Линкълн е роден в дървена колиба, която построил собственоръчно.
...Президентът на републиката се избира за седем години, като на три години се подновява с една трета. Разликата между царя и президента е тази, че царят е син на баща си, а президентът не е. През 1875 г. само мъжете влизали в урната. Днес за да бъдеш избирател е необходимо да принадлежиш на двата пола.
...След завземането на властта от Мусолини, населението на Италия се удвоило благодарение на личните му заслуги.
...През деня Земята се върти около Слънцето, а през нощта около луната. Като се върти Земята показва задницата отпред и предницата отзад. Земните меридиани разделят Земята на 24 парчета. Те служат за да въртят Земята около луната. Има два тропика: тропика на Рака и тропика на Проказата ...
...Най-известната река е Дунав. Тя е международна, защото всички народи пеят "На хубавият син Дунав".
...На изток Франция граничи със Слънцето, когато изгрява, а на запад, когато залязва. Нормандия е плодородна област. Там се отглеждат волове, които дават много мляко и яйца. Тревата е тлъста, затова млякото е много концентрирано.
...Ню Йорк закъснява спрямо гринуичкото време, защото Америка е открита много по-късно.
...Климатът в Гвиана не е здрав, защото в нея изпращат каторжници. Там има гори от девственици, които доставят строителен материал.
...Кенгурото има на корема си джоб, за да се скрие в случай на опастност.
...Сахара заема винаги различна площ, тъй като пясъците й изменят непрекъснато мястото си. Главни животни са камилите и керваните. Населението й се състои от туареги и оазиси.
...В полярните земи има малко флора, само няколко фауни, но те са диви. Измежду живите същества ще споменем лишеите, пингвините и изследователите. На последните понякога им е така студено, че като се мият са принудени да си слагат ръкавици.


Последната промяна е направена от СкручЪ х) на Пет Дек 05, 2008 9:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Темата става просто "Бисери")
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Сря Мар 19, 2008 10:21 pm

ЖИТЕЛИТЕ НА ЕГИПЕТ БИЛИ НАРИЧАНИ МУМИИ. Те живеели в пустинята Сахара и пътували с Камелот. Климътът на Сахара е такъв, че жителите трябва да живеят другаде, така че някои части на пустинята са облагородени чрез напояване.

***

ЕГИПТЯНИТЕ строели пирамидите във формата на гигантски триъгълен куб.

***

БИБЛИЯТА Е ПЪЛНА С ИНТЕРЕСНИ КАРИКАТУРИ. В първата книга на Библията – Гинес, Адам и Ева били създадени от ябълково дърво.

***

ФАРАОНЪТ ПРИНУЖДАВАЛ РОБИТЕ ЕВРЕИ ДА ПРАВЯТ ХЛЯБ БЕЗ СЛАМА. Мойсей завел евреите до Червено море, където те направили неквасен хляб, което е хляб, направен без никакви съставки. След това Мойсей се изкачил на връх Синаида, за да вземе 10-те заповеди. Давид бил еврейски цар, който имал умението да се прави на лъжец. Той се борил с филателистите – човешка раса, живяла в библейските времена. Соломон, един от синовете на Давид, имал 500 жени.

***

БЕЗ ГЪРЦИТЕ НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ ИСТОРИЯ. Гърците изобретили три вида колони: Коринтска, Дорическа и Ироническа.

***

АХИЛ СЕ ПОЯВЯВА В „ИЛИАДАТА” ОТ ОМИР. Омир е написал и „Одит”, където Пенелопа е последното препятствие, което Одисей преодолява по време на пътешествието си. В действителност Омир не е написана от Омир, а от друг човек от онова време.

***

СОКРАТ БИЛ ИЗВЕСТЕН ГРЪЦКИ УЧИТЕЛ, КОЙТО СЕ РАЗХОЖДАЛ И ДАВАЛ СЪВЕТИ НА ХОРАТА. Те го убили. Сократ умрял от свръхдоза wedlock.

***

ПО ВРЕМЕ НА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ ГЪРЦИТЕ УСТРОЙВАЛИ СЪСТЕЗАНИЯ, СКАЧАЛИ И СЕ ЗАМЕРЯЛИ СЕ С ДИСКОВЕ.

***

Правителството на Атина било демократично, тъй като хората взели закона в собствените си ръце.

***

НА РИМСКИТЕ БАНКЕТИ ХОРАТА НОСЕЛИ ЧЕСЪН В КОСИТЕ СИ.

***

НЕРОН БИЛ ЖЕСТОК ТИРАНИН, КОЙТО ОБИЧАЛ ДА ИЗМЪЧВА СВОИТЕ ПОДАННИЦИ КАТО ИМ СВИРЕЛ НА ЦИГУЛКА.

***

После дошли Средните векове. Цар Алфред завладял Даная, Крал Артур живял в епохата на Shivery, Жана Дарк била канонизирана от Джордж Бърнард Шоу и жертвите на Черната Смърт отглеждали циреи на шиите си.

***

НАКРАЯ ВЕЛИКАТА КАРТА УЗАКОНИЛА НИКОЙ СВОБОДЕН ЧОВЕК ДА НЕ БЪДЕ БЕСЕН ДВА ПЪТИ ЗА ЕДНО И СЪЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

***

През тъмните векове повечето хора били неграмотни. Най-големият писател на тези времена бил Чосър, който написал много поеми и стихове, а също така писал и литература.

***

Друга приказка разказва за Вилхелм Тел,
който пускал стрели през ябълка докато стоял на главата на сина си.

***

Ренесансът било време, когато повече индивиди почувствали ценността на човешкото си битие.

***

Мартин Лутер бил прикован към вратата на църквата във Витенберг защото продавал папски индулогенции. Умрял от ужасна смърт, бидейки екскомуникиран от бик.

***

Интересът на Донатело към женското голо тяло го направил баща на Ренесанса. Това било време на велики открития и изобретения. ГУТЕНБЕРГ ИЗОБРЕТИЛ БИБЛИЯТА.

***

Сър Ултър Рейли е историческа фигура тъй като изобретил цигарите. Друго голямо изобретение било циркулацията на кръвта.

***

Кралица Елизабет била „Девствена кралица”. Като кралица тя била успешна. Когато се явявала пред войските си, те всички викали „Ура”. По-късно нейната флотилия победила испанската Армадила.

***

Шекспир никога не спечелил много пари и е известен само заради пиесите си. Той живеел в Ундзор с веселите си жени и пишел трагедии, комедии и грешки. В една от известните пиеси на Шекспир Лейди Макбет се опитва да убеди Макбет да убие краля като атакува неговото мъжество.

***

В едно и също време с Шекспир пишел и Мигуел Сервантес.
Той написал „Донки Хот”. СЛЕДВАЩИЯТ ВЕЛИК АВТОР БИЛ ДЖОН МИЛТЪН. МИЛТЪН НАПИСАЛ „РАЯТ ИЗГУБЕН”. ПОСЛЕ ЖЕНА МУ УМРЯЛА И ТОЙ НАПИСАЛ „РАЯТ ВЪЗВЪРНАТ”.

***

По време на Ренесанса започва Америка. Христофор Колумб бил голям навигатор, който открил Америка докато правел круиз из Атлантическия океан. Неговите кораби се наричали Нина, Пинта и Санта Фе.

***

Зимата на 1620 била тежка за заселниците. Много хора умрели и много бебета били родени. За всичко това бил отговорен Капитан Джон Смит.

***

Една от причините за Революционните войни била, че колонистите изпращали своите колети по пощата без марки.

***

Накрая колонистите спечелили войната и повече не трябвало да плащат данъци.

***

Делегатите от оригиналните тринайсет щата формирали Конгреса. Томас Джефърсън и Бенджамин Франклин били двамата певци на Декларацията на Независимотта.

***

ФРАНКЛИН ОТИШЪЛ В БОСТЪН, НОСЕЙКИ ВСИЧКИТЕ СИ ДРЕХИ В ДЖОБА И САМУН ХЛЯБ ПОД ВСЯКА МИШНИЦА. Той изобретил електричеството като галел котки обратно на посоката на косъма. Починал през 1790 и все още е мъртав.

***

Джордж Уошингтън се оженил за Марта Къпртис и в положеното време станал Баща на нацията.

***

Абрахам Линкълн станал най-великият прецедент на Америка.

***

МАЙКАТА НА ЛИНКЪЛН ПОЧИНАЛА НЕВРЪСНА. И той бил роден в дървана колиба, която построил със собствените си ръце.

***

КОГАТО ЛИНКЪЛН БИЛ ПРЕЗИДЕНТ, НОСЕЛ САМО ВИСОКА КОПРИНЕНА ШАПКА.

***

Четиринадесетата поправка на Конституцията дала на бившите негри гражданство. Но Куклус Клан измъчвали и линчували бившите негри, както и други невинни жертви.

***

Една вечер на 14 април 1885 година Линкълн отишъл на театър и бил застрелян от един от актьрите от филма. Бил заподозрян Джон Уилкис Бут, което разрушило кариерата му.

***

Междувременно в Европа било времето на Просвещението. Волтер открил електричеството и написал книга, наречена „Кенди”. Гравитацията била изобретена от Сър Исак Уолтън. Тя е забележима най-добре през есента, когато ябълките падат от дърветата.

***

Бах бил най-известният композитор на света, а такъв бил и Хендел. Хендел бил наполовина немец, наполовина италианец и наполовина англичанин. Той бил много голям. Бах починал в периода от 1750 до днешно време.

***

Бетовен пишел музика, въпреки че бил глух. Бил толкова глух, че пишел силна музика.

***

Франция била в много сериозно положение. Френската революция завършила преди да започне.

***

По време на Наполеоновите войни коронованите глави на Европа треперели в гащите си.

***

Наполеон мечтаел за наследник, който да наследи силата му,
но тъй като Жозефин била баронеса, не могла да му роди никакви деца.

***

Слънцето никога не залязва над Британската империя тъй като Британската империя е на изток, а слънцето залязва на запад.

***

КРАЛИЦА ВИКТОРИЯ Е НАЙ-ДЪЛГАТА КРАЛИЦА.Тя седяла на трона 63 години. Смъртта й била финалното събитие от нейното управление.

***

Деветнадесети век е време на много велики открития и мисли.
Изобретяването на парахода причинило изригването на цяла мрежа от реки.

***

Самуел Морз изобретил код за телепатия.

***

Луи Пастьор открил лекарство за зайци.

***

Чарлс Дарвин бил естественик, който написал „Органът на видовете”.

***

Мадам Кюри открила радиума.

***

Карл Маркс станал един от братята Маркс.

***

Първата световна война, причинена от убийството на ерцхерцога от сърф, въвежда нова грешка в аналите на историята.
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Сря Мар 19, 2008 10:21 pm

· Вероятно лирическият герой е гей, тъй като при толкова самодиви пита: “… кажи ми , сестро де е Караджата”. (Из съчинение на тема “Посланието на поета в “Хаджи Димитър” ).

· Балканджи Йово е жестоко и ситно накълцан от злите турци…

· Един път седнахме да бягаме(по повод бягство от учебен час)

· Кирил и Методи са двама братя блезнаци, единият от които е кръгъл сирак.(ученическо съчинение,ІІІ клас)

· Рамбо Силек (второкласник)

· Баба Илийца бръкнала в пазвата си, но там не намерила нищо освен малко сухи корички. (съчинение)

· Лодката плавала по живописните брегове на реката. (из ученическо есе)

· Геройте на Елин Пелиновото село намирали утеха попийвайки си в кръчмата, побийвайки си жените и в други сиромашки радости (из тема на ученик от 11 клас)

· Гогол страдал от тройственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствал бъдещето, а между краката му била страшната действителност. (съчинение)

· Баба Тонка - видна българска революционерка, размахала бяла кърпичка, с риск да забележат, че не таи лоши намерения

· Алеко чул приближаващия се водопад (из ученическо съчинение)

· Големият град направил Павел ненормален, благодарение на това умряла жена му. (съчинение)

· Смирненски с юмрук в ръка. (съчинение)

· Дох Кихот бил 50 годишен младеж с плешив кон.
Из класна работа по литература

· Вълците вия в полето, но това за тях си е нормално. (ученически анализ на “Хаджи Димитър”)

· Реката извира от дупка и тече до билото на Черно море. (ученик)

· Наташа Ростова искала да каже нещо, но отварящата се врата й затворила устата. (ученик)

· Прабългарите са имали конска флота

· Славяните ловили риба и други горски животни

· река Силистра
по време на устен изпит по География

· Баба Илийца напъна кола….. (из ученическо съчинение)

· Турците налитали на българите, като лешояди на мърша.

· Янко музиканта сам си правел свирки Из ученическо съчинение

· Тогава кошутата погледнала с подмокрени очи. из свободно съчинение в седми клас

· Бай Марко бил генерален спонсор на Априлското въстание. Из ученическа тема.

· Славяните ловили риба и други горски животни

· И Райна Кабаиванска развяла знамето… от кандидат-студентски изпит по история

· Ахил е с големи и силни ръце, космати гърди и атлетично тяло. Хектор е обратен…. из съчинение

· В бедрата на земята се крият… Из ученическа тетрадка

· Донки Ход…(Дон Кихот)

· Още през 1762г. Паисий Хилендарски изрази голямата любов на българския народ към Русия и Съветския съюз с написването на история Славянобългарская.

· На луната живеят лунатици. Из съчинение по литература в III клас.

· Баба Илийца бръкнала в пазвата си,но там не намерила нищо,освен малко сухи корички.

· Монахът предложил на баба Илийца да пренощува в манастира, но тя си мислела за младия юнак, който я чака в храстите и отказала.

· Този държавник отива да инквизира житцето на бедния народ.

· Бай Ганьо е сексуален маниак – първо намига на жените, след това ги води в банята за да им покаже какво има а после ги пощипва.

· Бай Ганьо говори аерогантно.

· Бай Ганьо върши престъпление, а също обича да пише рецензии и др.

· В потурите на Бай Ганьо се крие най-голямото му богатство.

· Колко е голяма мъката на другоселеца и каква е любовта му към коня, продължител на живота му.

· Баба Тонка била майка на повече от хъшовете.

· Дядо Матейко след смъртта на своята бабичка, заживява с кротката си магаричка.

· Тъй като народа е нямал с какво да посрещне освободителите, той ги е посрещал с хляб и сол.

· Възприела неговите идеали, любимата нервира боеца и той я остави на заден план.

· С възторг Вазов рисува боят на Шипка. А когато идва помощта с кораба “Радецки”, се сбъдва заветната мечта на Вазов.

· Вазов е опъната струна между Пирин и Рила.

· В. Левски ходи из страната гол и бос, за да възбужда народа.

· Големият град е направил Павел ненормален, благодарение на това умряла жена му.

· Биха се до последния човек, а останалите продължиха боя.

· В Йовков всичко хубаво е положително.

· От руските братя са се учили много наши поети на творчеството. Те са изсмуквали от Добролюбов, Херцен, Чернишевски сладки сокове. Разгадавали са криволиците на техния правилен път.

· Русия! Колко ни плени тази малка дума с голямо съдържание. Това е страната в която са се родили Маркс, Енгелс и Ленин.

· Днес учихме за едноклетъчни животни - за амебата и ЧАТАЛЧЕТО. (Ученик за урока по природознание)

· “Баща ми чука на гарата” - (човекът е ревизор вагони) От съчинение на първокласник по повод семейството

· Спартак е бил алигатор…

· На бойното поле се раздавали виковете и стоновете на мъртъвците.

· Пролетарския поет Вапцаров изказва волята на народа, че само с братската помощ на СССР нашия народ ще си възвърне Филипините и едрите звезди над Фамагуста.

· Под ръководството на Партията се откриват модерни форми на разплод.

· Семейството ми се състои от мама, татко и аз. Аз съм най-младият … Трябва да обичаме родителите си и да им помагаме когато си изпълняват задълженията. Когато мама е болна, татко служи за жена на всички в къщи. Баба ми живее сама на село. Тя има едно куче и една кокошка. Качена върху някое столче, тя кудкудяка по цял ден.

· Цар Иван Асен запушил прохода със задните си части и минал в атака с предните...

· Ернест е левак с дясната ръка.

· Прабългарите нападали тутакси, а бягали изневиделица.

· Българската армия се е състояла предимно от коне.

· Сутрин татко изпълнява мъжките си задължения и после мама му дава кафе.

· Катедралата е величествена със своите аркади, огънати от вековете.

· Скоро бойното поле се изпълнило с трупове, някои били недокоснати, а други още дишали.

· На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното.

· Жените от племето пееха и танцуваха около огъня, а малките членове отмерваха ритмично такта.

· Живея с майка си и баща си, който е починал.

· Кокошките стават рано сутрин и започват да снасят. Добрите деца трябва да следват техния пример.

· Добрите бъгтерии се хранят с трупове, а лошите причиняват болести по хората.
/контролно по биология/

· Едно време живеели големи животни, наречени динозаври, които поради смяна на сезона измрели.

· Понеже лодкарят отказал да я прекара, баба Илийца измъкнала кола и сама се прекарала.

· Обичайте Родината, майката ви.

· Катерина се хвърлила в реката по лична работа.

· Наташа била свързана с народа с червена нишка.

· Небето на Аустерлиц пречупило Болконски на две.

· На бойното поле се раздавали виковете и стоновете на мъртъвците.

· Фамусов съдел за хората не по вътрешностите, а по външностите.

· На пода лежал и едва дишал труп, редом седяла жената на трупа, а братът на трупа лежал в другата стая в безсъзнание.

· Пушкин се движел във висшето общество и движел там и жена си.

· Много ми харесва героинята на романа на Лев Толстой “Война и мир”, особено когато танцува на бала с Щирлиц.

· Анна се хвърлила под влака и той дълго влачил жалкото й съществувание.

· Графинята пътувала в карета с надигната и сгъната на хармоника задна част.

· Тургенев показал жената в по-разширен вид.

· В отсъствието на Онегин Татяна често ходела в кабинета му, където постепенно се превръщала от девойка в жена.

· На брега доячката дояла крава, а в реката всичко се отразявало наопаки.

· Онегин излязъл през задния проход и си отишъл.

· По брега на реката вървял Челкаш и през скъсаните му панталони се виждал пролетарският му произход.

· Доячката слезе от трибуната и на нея веднага се качи председателят.

· Гогол страдал от тройнственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствувал бъдещето, а между краката му била страшната действителност.

· Родителите на Иля Муромец били обикновени колхозници.

· Наташа Ростова искала да каже нещо, но отварящата се врата й затворила устата.

· Вапцаров облича и съблича живота така, че да го видим без грим.

·
Тема: “Калиакра”

. Когато им се скъса мрежата, жените ги зашивали с хубави песни.

. Но един ден дошъл издъхнал конник и съобщил, че…

. Там всички рибари ловели риба със скъсани мрежи, а жените им ги плели.

. И си завързали панделките за планината…

. Те се хвърлили в избата, белите им рокли се виждаха за момент, но после потънаха и никой не ги видя.

. После те завързаха плитките си, за да не избяга някоя от тях.

. Там хората ловели риба, а жените пеели и плели мрежите.

Тема: “Пази, боже, сляпо да прогледа”

. Консулът седнал на една масичка да си пийне биричка.

. Тогава един консул дошъл с една каюта.

. Тогава майката на Христо го внесла във ваната.

. А в това време пристигнал консулът във файтон с пушеци и прах…

. Момчето хванало свинята с едната ръка за ухото, а с другата за кръста…

. Дошли кметът, съдията и гражданите от селото…

. Званецът вазвести вазбуждането на големеца…
(правописът запазен)
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Сря Мар 19, 2008 10:22 pm

Извадки от съчинения по "Ангелинка" на Елин Пелин, 2005г

Лелята на лирическия герой, която била още старата майка на Ангелинка, стърчала в средата на стаята с двата си зеленясали зъби като пещера.

Леля Станка се гордеела заради градските проскубани пера на своята роднина Дъмша, защото те не можели по това време да се намерят в магазините на малкото село.

Кравите тежко въздишали, докато мислели за главният герой, който дори не ги забелязвал в тъмнината.

Героят се страхуваше през нощта от дърветата, които простираха голите си клони като ръце на вещици, и виелицата, която духаше безспир като проститутка. Но ако видението за Ангелинка дойдеше навреме, то прогонваше първите видения.

Дъщеричката на леля Дъмша беше по-малка от момчето, но вече разбираше от дрехи и цялата се беше накичила с панделки и джунджурии.

Образът на Ангелинка е предвестник на еротичната литература в българското творчество.

Елин Пелин разказва за своята братовчедка, с която малко се познавали, но и до днес си спомня много ясно.

Една от отличителните черти на малката Ангелинка била нейната бяла рокля, която светела в тъмното.

Косата на момиченцето, което се оказало Ангелинка, била златна и светеща.

Момчето бързало да донесе цветя за гостите и се оплашило, че ще намокри скъпите им дрехи с росата.

В Елин Пелин всичко хубаво е положително.

Макар и гражданка, лелята изглежда не познавала съвременната козметика, понеже си ходела с космите по брадата, както я е майка родила.

Ако Ангелинка приличаше на майка си, щеше дни наред да стряска с вида си околностите.

За да стане богато, момчето не може да продължава в същия дух на срам и говедарство.

Той бил бедна душица - имал само едни гащи на гърба си.
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Сря Мар 19, 2008 10:22 pm

Бисери на ученици от СОУЕЕ в гр. Русе (а.к.а. Руската гимназия):

Двама ученици в лафката (Иво и Даниел от тогавашния 9а, сега 11а):
Иво: Искам една целувка! Ама голяма!
Лафкаджийката: 27 стотинки.
Даниел: Е, много скъпо за една целувка! Пък и вие не сте първа младост!

Ицо, пак от същия клас:
-Г-жо, госпожата по биология нещо се обърка и си остави костите тука

Зз съм в лафката и си купувам републики (май 3) и нещо казвам, че през ваканцията на ден съм изяждал по 15-20, и лафкаджийката:
-Аве ти не се ли трупяса?!

Лапета играят футбол на двора и по едно време едното изръсва:
- Внимавайте, този бяга като крокодил!

Ицо и Данито от моя клас закъсняват за час.
г-жата по физика: извинете, че влязох преди вас
данито: е, нищо, да не се повтаря

монито: васко, пробих си пъпа
васко: къде?

последния учебен ден от 2006та сме седнали част от класа на тропика. аз и жоро си поръчваме бирка. 5-10 минути по-късно идва паФката. викаме му:
-паФка, ае да гаврътнем по една загорка
той:
-добре. (към сервитьорката) едно мляко с шоколад за мен

Г-жата по руски след поредната забележка към съученик да не говори:
- Митко, още колко пъти искаш да си чуеш името?
- Не.

Днес имахме заместник по география и изпитва на дъската за столиците:
Задава въпрос: - Коя е столицата на Израел?
- Ирак.

Учителката ни по литература:
Модата през 17 в. е билата такава, че жените са ходели с много дълбоки деколтета, така че половината гърди са изскочили навън, точно както демонстрира Митко

ученичка към учителката ни по музика:
- г-жо,отивам да се самоубия!
- добре,ще ти пиша неизвинено.


г-жата по инфо:
- ако искаш да закъсняваш пукни си главата!

рисуване:
- няма да пиша оценки, ще пиша двойки!


пак таз по информатика (тя много зле горката):
- не ми се усмихвай тихичко!

паааак...:
- нечетливо ли говоря?!?

и отново:
- момичета, ще ви изгоня! интернета и тебе! и двете ще ви изгоня!

литература:
- и така... втора точка... а, къде ми е точката?! я чакайте да си намеря точката!

по руски:
- има една приказка: "местят се постоянно".

няква заместничка по английски:
- всеки ден ли сте втора смяна?


литература:
- етеокъл не е грабнал кокал. той е малко умрял.

забележка по информатика:
'номер 4 и 10 изгонени за неспазване на училищния правилник. напуснали часа самоволно.'

история:
-аз, като папа, ще кажа...

с една г-жа обсъждаме предстояща екскурзия до германия:
- купила съм си нов панталон за екскурзията. може някой европейски дядо да ме хареса. ще дойде при мен е ще ми кажа "ооооо, ти имаш много хубав панталон, искаш ли да ми дойдеш на гости да те почерпя?" emo-blush.gif

със същата (по биология):
- вероятно има хора, на които по-трудно им влиза.

минава линейка с включена сирена и тя пита:
- мач ли има?

госпожата по английски:
- двамата отсъстващи ми пречат, особено втория, на който не му млъкват устата!

по литература към ученик:
-сергей, кажи на коя страница е това?
-181!
-да, точно така, 182!

пак тя:
- такааааа, отворете на страницаа... едно нула нула осем нула девет... (189 стр)

по руски към ученик:
- твойта глава ще изяде твойта уста! сам ще си изядеш главата!

г-жа ни се кара, че сме се пръскали в коридора с вода:
- защо се пръскате така? не можете ли по-културно?!

сутрин е, аз се качвам по стълбите, срещу мен върви г-жа и я поздравявам:
- добър ден, госпожо!
- добър вечер! (ама съвсем сериозно го каза, не да ме подиграе, че съм объркал)

руски:
- нещо, за което останових, че повечето не го знаете, а пък болшинството още повече не го знаят.

руски език към ученик:
- ти нова коса гледам имаш.


психото разказва урок:
- двама древногръцки философи, всъщност единия е древногръцки, другия немски, но пак от 18 век.

пак психото някъв урок, нещо някви примери с някви цветя:
- ... оцветени с пушени треви ...

по география:
- отворете си ушите и гледайте!

госпожата по английски език:
- this excercise don't for you!

етика:
- той работи и живее до смъртта си


идва г-жата по математика и ми пипа косата
- с какво си правиш косата, с гел ли?
- не, г-жа, с вода със захар, разтопена.
- що не си слагаш и ябълки, портокали, да станеш като салата


руски:
- ако не знаете - знайте!

георгиева:
- не мога да чакам повече, едни си говорят, други си приказватпанайотова пише 6 на съученик:
- имаш голям израстък


инфо:
- затваряйте компютрите

по литература:
- модата през 17 в. е билата такава, че жените са ходели с много дълбоки деколтета, така че половината гърди са изскочили навън, точно както демонстрира митко

пак тя:
- ще напиша забележка 'номер 6 присъства в час'

С Жоро от моя клас отиваме до... щамповалницата (на едно място до театъра щамповат тениски) за подарък за 1 приятел и разглеждам ценоразписа. По някое време се обръщам към продавача и питам:
- Това "Поставяне на щампа на клиента" е поставяне на клиентска щампа, не поставяне на щампа в/у клиента, нали?

Димитриус: Лигата ли ти потече?
Жоро: Да.
Димитриус: Откъде?


Радито: Мони, ще бягаме ли по география?
Монито: Защо?
Радито: Имаме заместник - Коцев.
Мони: Ко?
Меги: ...цев

Пафката: "Аз си редя чантата на freestyle щото не си знам програмата"


Ицо си преговаря по история и си мърмори имена на крале и тем подобни. Обръща се към мен и казва замислено:
- Хенри IV...
- Приятно ми е, Калоян.

Сашо: Айде стига си ми пипал косата, че ще ми изпопада пърхотът! К'во ше пра'я без него... Все пак спим заедно!

Меги: Защо ме гледаш с очи?

Меги: Зори! Ела при нас.
Аз (ако не сте разбрали - не съм Зори х) ): Благодаря, добре си ми е тук.

Данова: С какви други хора общува Робинзон Крузо?
Профа: Ами... С кораба.

Анастейша: Съставете програма, която да пресмята броя на нулевите елементи, сумата на положителните и сумата на отрицателните...
Сашо: Да бе! Родословното ти дърво!

Цензура: От днес спирам да пуша!
Аз: М... Да... Няма е зле да откажеш и цигарите...

Меги: Запалката ти стърчи като монозахариден остатък.

Павел: Аз вечерях дъвка.

Неви: Как е "спя" на руски?
Ради: Слипаться. (от sleep)

Коцев: Много знаете вий бе!
Иво: Извинявайте!

Коцев: Коя е столицата на Израел?
Криси: Ирак

Аз: Междудругото, как се пише? Ирак или Иран?

Пафката се надвежда над Тонито.
Мегито: Великанът слезе при мравките.

Снежана Данова: Ти кой номер си?
Профа: Димитър.

Веселка Тодорова: Ще ти напиша забележка!
Данито: Не, не, недейте! Няма да мълча, няма и думичка да Ви кажа!

Снежана Данова: Момичета, пишете ли?
Аз: Естествено!

Валя се лакира в час
Величка Сидова: Следващият път може да се епилирате в час...
Викито: А, не може! То ще се чува.

Пафката: На теб може да ти е смешно, ама не ти е смешно.

Весито: Ще те застрелям!
Валя: После няма да мога да спя спокойно.

Яница: Имам слабопаметна памет.

Сидова прави нещо забележка на Данито (той ходи с дъщеря й) и Жоро се обажда:
- Сигурно е много кофти тъща ти да ти е учителка...

Аз: Имаш ли патка?
Ради: Да. (съвсем сериозно, после осъзна какво каза и почна да се смее)

Пушката: И ти ли, Бруте?
Аз: Госпожо, познавате ли го?
Пушката: Да, в една и съща година сме родени.

Пушката: Аз ти чета мислите, момче! Аз съм теле... Патка.

Татяна Иванова: Георги, я свали тези очила, че приличаш на баба Мравка.

Стефка Георгиева: Водата е едно много хитро вещество.

Величка Сидова: В момента по коридора минават някакви олигозахариди.

Величка Сидова: Това са функционални групи, които съдържат... Георги и Калоян!

Цвета Балтакова: Да си разкопчае горната риза на копчето.

Веселка Тодорова: Такъв тон ще държиш на майка си - на Калоян!

Преговор на думите по руски. Даниел се подиграва на "тенджера" - "кастрюля".
Альона Панайотова: Марш навън, каструля!

Пушката: Димитре, имаш един автопортрет. Твой ли беше?

Класната [разглежда списък]: Кой е написал "аз"?
Викито: Аз!

Данова: "Свръх" се пише слято!
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Забавни заглавия от вестници и списания

Писане by Shibalba on Пет Мар 21, 2008 3:54 pm

Колекция от напълно действителни заглавия (или откъси от статии), които са си били публикувани, колкото и абсурдно да ви се стори това, след като ги изчетете :Р *Бележка: не съм ги цензурирала?

· Джордж Клуни заплодил Маргулис с близнета (сп. "Хай Клуб")

· Защо Денис Родман се чувствал лек и щастлив като лайно (сп. "Хай Клуб")

· Памела без малко да си счупи бюста (сп. "Хай Клуб")

· Мадона обарвала Принс по пакета (сп. "Хай Клуб")

· Кастрираният Джон Бобит се прави на пенис(сп. "Хай Клуб")

· Дженифър Лопес мразела да й навинтват зърната(сп. "Хай Клуб")

· Ван Дам си криел дупето, защото било пъпчиво (сп. "Хай Клуб")

· "Г-н Продев се опитва да повдигне равнището на своя орган.. ."
Коментар на в-к "Демокрация" за редакционна статия във в-к "Дума"

· Костенурка диша през дупето си
(в-к "Стандарт")

· Секс след новините по Канал 1 с "Дунав мост"
(в-к "24 часа")

· Христос бие Ленин и Шекспир по книги
(в-к "24 часа")

· Цялата държава се изреди в Бургас
(в-к "24 часа")

· Бил чука голф, за да не кръшка
(в-к "24 часа")

· Няма да проверяват "Кока-кола" за "Швепс"
(в-к "24 часа")

· Чайковски бил ненаситен гей
(в-к "24 часа")

· Британец от КГБ:В София капнах от секс и шпионаж!
(в-к "24 часа")

· Свирепа болест "яде" мъжки "чепове"
(в-к "Световни куриози")

· Хипита на колела тормозят Лос Анжелис
(в-к "Световни куриози")

· Епилептичка опича бебето си във фурна
(в-к "Световни куриози")

· Бриджит Бардо спасява Баба Меца
(в-к "24 часа")

· Девствен лъв в лапите на загорската лъвица.Явор ще бъде обезчестен от "старата чанта" Николина
(в-к "24 часа")

· Почна сезонът на диариите
(в-к "24 часа")

· Нов вирус от България шета по компютри
(в-к "24 часа")

· Данъчни тренират таекуондо
(в-к "24 часа")

· Руснак си строи ограда от снаряди
(в-к "24 часа")

· Цунами залива Пловдив?
(в-к "24 часа")

· Камион,колело, и каруца се блъснаха
(в-к "24 часа")

· 11 000 волта удрят състезател по голф
(в-к "24 часа")

· САЩ пускат екокуршуми
(в-к "24 часа")

· Маймуна прави много секс, влиза в болница
(в-к "24 часа")

· Янки прави сефтето си на 82 години
(в-к "24 часа")

· Бизнесмен готви мобифон от яд
(в-к "24 часа")

· Безмоторен самолет резна ухо на кон
(в-к "24 часа")

· Полицаи вардят призрак
(в-к "24 часа")

· Ще пускат миризми по интернет
(в-к "24 часа")

· Актьорът Уил Смит заголвал задник
(в-к "24 часа")

· Янки не може да стане ченге, бил умен
(в-к "24 часа")

· Жените се бръснат зад волана
(в-к "24 часа")

· Ал Файед: Камила е Дракула
(в-к "24 часа")

· СПИН морял още древен Египет
(в-к "24 часа")

· Огладняло тамагочи изплаши германка
(в-к "24 часа")

· Ирландска хрътка захапа самолет
(в-к "24 часа")

· Айнщайн имал малко гънки в мозъка
(в-к "24 часа")

· Старица наби леопард, припада
(в-к "24 часа")

· Бухали кълват хора в Никопол
(в-к "24 часа")

· Радостин Кишишев:"Да си глътна езика в Арсенал?Глупости, аз съм Кишишев!"(огромно заглавие над интервю с Кишишев във в."Меридиан мач".)

· Бели мечки нападат стадо китове
(в-к "24 часа")

· Трима джебчии арестуват полицаи на централния пазар.
(в-к "Експрес)

· Ток уби мъж за 5 пакета брашно
(в-к "24 часа")

· Манева на бой с молците
(в-к "24 часа")

· Централният нападател на "Хюстън" Хаким Олайджоун бе обявен за най-добър защитник на сезона в НБА...
(статия - в-к "Демокрация")

· Компютърни вируси поразяват хора
(в-к "24 часа")

· Оса обърна цистерна с 4 т нафта
(в-к "24 часа")

· Пърдящи камили бият тревога
(в-к "24 часа")

· Гени ни правят безсмъртни
(в-к "24 часа")

· Англичанин захапа барман
(в-к "24 часа")

· Контрацептив за катерички измислиха в Англия
(в-к "24 часа")

· Крава влезе в бар и се напи
(в-к "24 часа")

· Робин Худ бил обратен
(в-к "24 часа")

· Бизнесмен кара пиян скейтборд, арестуват го
(в-к "24 часа")

· Реакторът се завъртя на 3000 оборота и токът бавно потече по жиците към Родината
/"Работническо дело" - 1974 година по повод откриването на 1 блок на АЕЦ " Козлодуй"/

· Грипът пази от рак
(в-к "24 часа")

· Учени: Китът е внук на хипопотама
(в-к "24 часа")

· Сношили крава с крак от мъж, за да клонират човек
(в-к "24 часа")

· Делфин се опита да изнасили мъж
(в-к "24 часа")

· При чистота 99.9999 процента и относително тегло 20.20 "червеният живак" може да намери специфично военно приложение. Специалистите контрират и тази възможност, доколкото науката не познава вещество с такова високо относително тегло.
/ДУМА, 10 април, Статия: "ЧЕРВЕНИЯТ ЖИВАК" СЕ ОКАЗА ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ, редакционна статия/

· Служител в банка се самоуби с два изстрела в главата
(Заглавие във в-к "Континент")

· При пожара в "Ален Мак" горяха 1300 елемента!
(Заглавие във в-к "Новинар")
- Ами да, той е голям химически завод...
- Да, ама как пък ги преброиха, че са точно 1300?
(Реакция на група стажант-лекари при прочитане на горното заглавие)

· Появява се нов гигант в бързото хранене
(заглавие - в-к "Демокрация")

· Монголски опозиционер обвинен в разкриване на държавна тайна по повод изявление, че председателят на Великия народен хурал е корумпиран.
(Статия в "24 часа")

· ПЪРВО ВИСШЕ УЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ В ЛОВЕЧ
НАПЛИВ ОТ ДЕВОЙКИ
(Заглавие в местен вестник)

· САЩ разработват нов безмоторен разузнавач... "Животно 2" ще стартира през юли и ще лети 60 часа... Изгорелите газове от четирицилиндровия двигател ще играят номера на противниковите ракети...
( отново "24 часа")

· Цената на техниката е паднала с 200% за 2 години...
(в-к "24 часа")

· Бебе на година и половина участвува в престрелка
(заглавие във в-к "Нощен труд")

· Държавният дефицит достигна $528...
(в-к "Стандарт")

· Чета вестник "Земя", защото винаги представя истината такава, каквато е в действителност...
(в-к "Земя")

· При 18 от общо 13 случая...
(в-к "24 гафа"... пардон, "24 часа")

· Опростяват 30% от доходите...
(заглавие във вестник)

· Чешките авиолинии вече летят и до Прага...
(реклама на чешките авиолинии)

· Най-големият слънчев часовник в света работи само от изгрев до залез слънце.
(заглавие във в-к "Новинар")

· Свети Патрик отишъл да проповядва християнството в Ирландия около 420 г. преди нашата ера...
(Радио "Вива")

_________________
we'll make a pact...

even if i'm not loved, i still want to love.
to love someone from the bottom of your heart
is the simpliest thing in the world,
so why is it so difficult?


...to
never speak that word again.
avatar
Shibalba
i'm a twisted

Female Брой мнения : 177
Местожителство : Space :P
Registration date : 21.03.2008

Вижте профила на потребителя http://rukuen.blogspot.com

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by Чупитопки! on Пет Мар 21, 2008 4:28 pm

Грахахахахахахахахаха!

Ани, това от къде е, не ми казвай, че ти си го писала!
avatar
Чупитопки!
Досадничък
Досадничък

Male Брой мнения : 332
Местожителство : Year Of the Boomerang!
Registration date : 20.03.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by Shibalba on Пет Мар 21, 2008 4:34 pm

*удря се с ръка по челото възмутено*

Абе... извинявай, но ти можеш ли да четеш? Не, чакай! Замисли се преди да дадеш отговор на въпроса :Р
avatar
Shibalba
i'm a twisted

Female Брой мнения : 177
Местожителство : Space :P
Registration date : 21.03.2008

Вижте профила на потребителя http://rukuen.blogspot.com

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by Чупитопки! on Пет Мар 21, 2008 4:48 pm

Имах впредвид - ти ли ги събира или са от другаде?
avatar
Чупитопки!
Досадничък
Досадничък

Male Брой мнения : 332
Местожителство : Year Of the Boomerang!
Registration date : 20.03.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by Shibalba on Пет Мар 21, 2008 5:03 pm

Не съм ги събирала аз, нямам толкова свободно време, дъъ :Р

_________________
we'll make a pact...

even if i'm not loved, i still want to love.
to love someone from the bottom of your heart
is the simpliest thing in the world,
so why is it so difficult?


...to
never speak that word again.
avatar
Shibalba
i'm a twisted

Female Брой мнения : 177
Местожителство : Space :P
Registration date : 21.03.2008

Вижте профила на потребителя http://rukuen.blogspot.com

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by profanizlle on Сря Мар 26, 2008 4:11 pm

Хах.....Ти ги уби бе братчиту ми :D
avatar
profanizlle
Новоселец
Новоселец

Брой мнения : 21
Age : 28
Registration date : 24.03.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by Чупитопки! on Съб Мар 29, 2008 12:25 pm

това не е виц, а истинска случка от Петък.


Госпожата ни по математика замина на състезание и ни замества един друг учител. Когато започна часа, преди да ни даде задачи, репликите му бяха:
- И понеже госпожа Костадинова не е вече с нас, но духът и е още в тази стая...СкручЪ х): Местя го в учителски бисери, не при вицовете х)
avatar
Чупитопки!
Досадничък
Досадничък

Male Брой мнения : 332
Местожителство : Year Of the Boomerang!
Registration date : 20.03.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Сря Апр 23, 2008 9:05 pmНа бас, че има и още, просто не са написани х). Особено ако почнем да се ровим из жълтите вестници х)
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Сря Апр 23, 2008 9:41 pm

Извадете ръцете изпод чиновете, защото започваме да четем сексуалната част от Библията!
Няма решение, следователно отговорът е: "няма решение".
Ама, Николай, няма да се разберем така. Аз отпред, вие отзад, няма синхрон!
Органът е задължителен атрибут на католическото християнство!
Реките се подхранват от сухи валежи.
То мъжа всички го знаят, че има член, ама в изречението няма.
То пубертета не е болест, ама много деца страдат от нея.
Колежки,вие не разбрахте ли,че с уста ще си изкарвате хляба?
Колега, бихте ли го вдигнали? И го предайте на колежките отзад!
Лирическият герой на Вапцаров са селяните, с увиснали мустаци и потури, в които обаче има нещо силно, здраво и желязно... (кандидат-студентски изпит)
Иван Асен не обичал да гледа тъжни вестоносци. Той обичал веселите годежари! Вместо меча си той вадел нещо друго. (кандидат-студентски)
...в нощта на 7 срещу 9 септември.... (кандидат-студентски)
По това време е имало и жени- воеводки, които са обладавали по стотина- двеста яки мъже. Но това не било верният път за освобождението на България.
Преди милиони години конят бил малко животно, наподобяващо вампир... След дълго развитие конят се превърнал в сложно и добре устроено животно, напомнящо днешното магаре.
Заекът вижда идващата лисица, получава сърцебиене и кръвоносната му система започва да циркулира.
Ботев слязъл от Балкана с шмайзер в ръка...
Баба Илийца бръкнала в пазвата си, но там не намерила нищо освен малко сухи корички. (съчинение)
Лодката плавала по живописните брегове на реката. (из ученическо есе)

Учителка спори с ученик:
- Не ми го слагай в устата! Не съм го казала!

В час:
- Не се смей, че ей сега ще те опъна на дъската!


Източник: Интернетя. Не помня къде точно х)
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by PunksNOTdeaD on Вто Апр 29, 2008 10:42 am

Някой от тея простотии бяха излизали и по вестниците дори. :)
avatar
PunksNOTdeaD
Новоселец
Новоселец

Брой мнения : 12
Местожителство : Sofia
Registration date : 29.04.2008

Вижте профила на потребителя http://www.PunksNOTdeaD.net

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Чет Май 01, 2008 9:46 pm

Редовно ги събират, ама по-пълна колекция не съм виждал х)
П.П. Сериозно х)
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by PunksNOTdeaD on Пет Май 02, 2008 1:56 pm

Еми те пускат така след изпити предимно куриозите, във вестниците. Ти си изнамерил "Простак Pack Full Version" като гледам :)
avatar
PunksNOTdeaD
Новоселец
Новоселец

Брой мнения : 12
Местожителство : Sofia
Registration date : 29.04.2008

Вижте профила на потребителя http://www.PunksNOTdeaD.net

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Нед Май 04, 2008 10:07 pm

Просто съм събирал от различни места х)
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Сря Май 14, 2008 8:59 pm

Аз по история: Проблемът е, че при повечето технологични открития човечеството се сбръчква с екологичните проблеми.

През някое м/учасие Профа пита Ицо дали се виждат сополи в носа му.
Ицо: Бягай с тоз нос, виждам ти мозъка през него.

В един от първите дни след екскурзията (не съм сигурен кой) след 2 часа литература с Данова имаме час с класната:
Иво: Госпожо, Вие знаете ли как се чувстваме след 2 часа литература?
Иванова: Ааа, не ми говорете, аз 2 вечери бях с г-жа Данова.

На Айдушко сборище (на екскурзия), където Ицо, Томас и Дани ще стрелят с въздушни пушки.
Данова: Децата се въоръжават, Таня, дай да се крием.

На екскурзията дават указания:
Антонова: Ако някой се загуби - 12:30 среща тук.
Малко по-късно пак тя: И ако ще се губите вървете по двойки.

Аз гледам разсеян през прозореца: Някакви лапета сигурно II клас вървят и тичат.

Манджуков (по испански): Как ще стане "хвърлям тетрадка"?
Иво: Да ви покажа ли?

Иво: На нашата врата трябва да пише "Опасно! Висока концентрация на шеги!"

Аз като пожелание за РД-то на класната: Пожелавам Ви да стигнете до пенсия психически здрава.

Сидова: Моят съпруг и котаракът бяха скарани преди 1 седмица.
Павел: Що, котаракът ко му вика?

Математичката (не й запомних името): 1 радиан е 97... Абе някакви си там числа беше

Васко по физкултура: Аз нямам облекло!
Шекеров: Що, да не си неразположен? То и аз понякога съм.

Игнатова: Внимавайте, Веселина, Моника и останалите!
Сашо: Аз съм останал. Само един път!

Сашо: Равновесие... Не ти ли звучи като "равнорадие", "равномоние"?...

Математичката: Вие решавали ли сте логаритъм? Щото аз - не

Дани: Днеска сме много шеговити. Да не се връщаш от Шеголандия?
Иво: Или може би от Северния шеговит океан?

Васил се хили тъпо в час по история.
Симеонов: Виж му погледа! Да не си объркал цигарите, бе?

Сашо: Не бе, брат, наистина ми се много спи.

Дани: Веси, туй в USB-то ли се тика?
Веси: Където искаш си го тикни.

Данова: С какво се занимава, за какво е учил Христо Ботев?
Профа (на шега): Инженер?
Данова: В края на 19в.?
Василена: Работил е революционер!

Игнатова: По какво се предават радиовълните?
Ицо: По радио точката.

Профа се пробва да се отърве от преместването: Става ми лошо като седя сам.

Мони: И аз чуй тух.

Дани: Не, не, айде всяка буква да е цифра от азбуката.

Павел: Open the back door... задната.

Билчева: Как може да не учите по химия - най-лесният предмет?!

Сашо: Тишината ми я няма! Ти ли ми я взе? Къде ми е тишината, бе?! това става след като написаха на 1 листче "Тишина", така че да "пазят тишина" х)

Томас: И аз съм се губил като малък.
Иво: Ама после намери ли се?

Правим контролно по физика:
Игнатова: Ако не млъкнете прибирам на всички писмените работи!
Аз: Иначе няма ли да ги събирате?

Димитров: Ние се замисляме по простата причина, че го мислим. Когато се замислим за нещо, тогава става много интересно - светът почва да ни говори.

Димитров: Добре, ако изхвърля стените и очертая с 1 лазер пространството...
Дани: Господине, май много "М/узвездни войни" гледате.

Димитров: Това момиче Кристина го усеща в тъмното.

Сашо: Освен в другите класове къде мога да си намеря стихотворенията на Ботев?
Данова: Ами от аптека или плод-зеленчук.

Сашо: Напълни ми се въздухът със стомах.

Веси: Яница, учила ли си по биология?
Яница: Не.
Веси: Добре, я ми разкажи урока!

Госпожата по английски проверява домашните, Когато стига до Иво той се обръща и почва да маха през прозореца.
Тодорова: Иво, къде ти е домашното?
Иво крещейки: Мамооо, татеее, здравейтее!
Тодорова го чака няколко минути, но той продължава да вика и мята, докато тя не се отказва и не продължава да обикаля.

Ради: Е, ташак!
Валя: Стига с тези ташаци, бе, не знам къде ми излязоха вече!

Профа: Кажи ми какво е станало 1920 г.!
Ради: Нищо все още.

Меги към учителката по математика, която пише нова задача на дъската: Е, госпожо, прекалявате вече!

Балтакова: Димитър, ти защо си там?
Павел: Кажи, че не знаеш!
Балтакова: Отивай си на мястото!
Павел: Кажи, че не можеш!

Тони: Чакай да си изям сливата, че ми е много кисела!

Сидова: Аз го видях със собствените си уши.

Веси: Преговорът има за цел да запознае творбата с публиката.

Иванова: Не си го слагам навътре.

Светльо учуден: Госпожо, няма ли да давате да се преписва?

Павел: Меги, кажи на Тонито!
Меги: Тони, казвам ти.
Павел: Какво й каза?
Меги: Е, нали ми каза да й кажа?...
Павел: Ема аз не съм ти казвал какво. Айде кажи й пак!

Арабаджиева (по руски): Александър, първо - не четеш от своята тетрадка, и второ - говориш на някакъв китайски.

Ради: Въобще не е лесно да се мисли. Ти как мислиш?

Сидова: Щото петък свършвам с вас и си мисля, че и днес свършвам с вас...

Сашо: Жени, имате ли 2 учебника?
Жени: Не, аз съм на сметка.

Сидова: Предавала ли съм вируси?

Дани към някаква учителка, която влиза в час: Тебе кой те пусна в час, бе?!

Мария: Представяте ли си Белева в Трабант?
Тони: По-скоро Трабант в Белева.

Меги: Еди ме ухапа с ръчичка.П.П. Благодарности на Радито, която ги е събирала х)
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by VirtualReality on Чет Май 15, 2008 1:42 pm

Сашо (за Стойчева, a.k.a. Гъливер): Ей-сега като ти се оцъкли тая, ще видиш ренесанса на прасетата!
Пак той: Уфф, не мога повече! Мисля, че госпожата ме желае!!!

Въпросната Стойчева: Цветомире, стига си дразнил хората! Досега ги дразни тука с щорите, поне да се беше обесил на тях!

Стойчева (за видовете вълни): Вие ги знаете, там... Къси, дълги, микровълнови...

Коцев: Кой може да изброи природни ресурси в България?
Ванина (провиквайки се): Киселото мляко!!

На последните страници от миналогодишната ми тетрадка по литература имах толкова много бисерчета... ама съм я забутала някъде! xDD

_________________
if you make the world a stage for me,
then I hope you can hear me scream!
avatar
VirtualReality
Сисистричката на админа х)
Сисистричката на админа х)

Female Брой мнения : 281
Age : 26
Местожителство : over the dawn
Registration date : 20.03.2008

Вижте профила на потребителя http://myspace.com/vreality

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by Чупитопки! on Чет Май 15, 2008 2:56 pm

Костата: *крещейки* БЕ КАК МОЖЕ БЕ, 9 КЛАС СТЕ ВЕЧЕ, ОТ 10 ГОДИНИ СТЕ В ТОВА УЧИЛИЩЕ!

_________________
За Родину, За Сатаналину!
avatar
Чупитопки!
Досадничък
Досадничък

Male Брой мнения : 332
Местожителство : Year Of the Boomerang!
Registration date : 20.03.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by VirtualReality on Съб Май 17, 2008 12:00 pm

Намерих си тетрадката! :Р
Стари са, някои вече не ми се струват забавни, но все пак:

В час по БЕЛ. Гробна тишина.
Русев: Какво ще кажете за Силвина?
Йоанна (провиква се изведнъж): Заблудена овца!!

Йоанна: Рамадан се разчленява.

Диана: Еми, господине, легнала съм си в 4 часа сутринта.
Русев: Е, той Никулден беше и за мен, ама...
Диана: Аз така като ви гледам, на вас най-много ви се спи.

Русев: На какво ви напомнят белоцветните вишни?
Кристина: На компот.

Русев: По-късно, когато започнете да учите литература...

Русев: Ще дойда в петък след четвъртък.

_________________
if you make the world a stage for me,
then I hope you can hear me scream!
avatar
VirtualReality
Сисистричката на админа х)
Сисистричката на админа х)

Female Брой мнения : 281
Age : 26
Местожителство : over the dawn
Registration date : 20.03.2008

Вижте профила на потребителя http://myspace.com/vreality

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by Rado on Съб Май 24, 2008 1:05 pm

Не е много смешно ама само за него се сетих.

Учителката по английски:
-В. кажи ми изречение с глагол в сегашно и минало време!
В.:
-The bitch run on the beach. The bitch ran on the beach.
avatar
Rado
Съвсем леко досаден
Съвсем леко досаден

Male Брой мнения : 170
Age : 28
Местожителство : Русе
Registration date : 21.03.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by СкручЪ х) on Съб Май 24, 2008 2:32 pm

Това ми напомня The Italian man who went to Malta х)
avatar
СкручЪ х)
Бъдещ президент :р
Бъдещ президент :р

Male Брой мнения : 1357
Age : 28
Местожителство : Мафията не уточнява адреси
Registration date : 18.03.2008

Вижте профила на потребителя http://www.myspace.com/skru4

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by VirtualReality on Сря Май 28, 2008 1:25 pm

Всички се оплакват колко им е горещо.
Д.: Най-лошото знаете ли кое е? Че ще си умра девствен тук!
(смях)
Пет минути по-късно същото момче започва да си играе с единия крак на стола си (с ръце).
Стойчева: Д., ако започнеш да си играеш и с нещо друго, освен със стола, може и да не си умреш девствен!

_________________
if you make the world a stage for me,
then I hope you can hear me scream!
avatar
VirtualReality
Сисистричката на админа х)
Сисистричката на админа х)

Female Брой мнения : 281
Age : 26
Местожителство : over the dawn
Registration date : 20.03.2008

Вижте профила на потребителя http://myspace.com/vreality

Върнете се в началото Go down

Re: Бисери

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите